THE Bilia INSIGNIA EXPERIENCe –
VÅRT LØFTE TIL MARKEDET

“Vi skal gi våre kunder en femstjerners bilopplevelse”

Stolt leverandør av ikoniske, britiske bilmerker

Alle vi som jobber i Bilia Insignia lever og ånder for våre elegante, britiske bilmerker i Premium Luxury-segmentet — og for å gi våre kunder en femstjerners bilopplevelse. Selv kaller vi det «The Bilia Insignia Experience».

For oss handler bil om så veldig mye mer enn bare å være et praktisk fremkomstmiddel. Det dreier seg om livsstil. Om eleganse, lek og moro. Kanskje mest av alt, så handler det om identitet. Å velge drømmebilen som forsterker vår personlighet og blir vår trofaste følgesvenn både i hverdagen og i jakten på nye, spennende opplevelser. Det ligger nemlig mye stolthet i å være Norges største Jaguar Land Rover-forhandler, og faktisk verdens største forhandler av Jaguar I-PACE.

Nesten 50 års erfaring

Vårt britiske bileventyr begynte helt tilbake i 1974, da vi startet verksted for Jaguar i Oslo. I dag, nesten 50 år etter, er vi over 40 ansatte med lang erfaring og unik spesialkompetanse innenfor våre respektive fagområder.

7000 m2 med bilopplevelser

I våre cirka 7000 m2 lokaler som er sentralt plassert i Norges hovedstad, finner du vårt showroom med et stort utvalg utstilte bilmodeller. Her kan du få både se og prøvekjøre de siste og sprekeste nybilene i markedet, og samtidig bli med på en nostalgisk reise tilbake i historien gjennom å oppleve noen av de mest ikoniske vintagemodellene vi har utstilt.

Autorisert merkeverksted

På samme lokasjon som showrommet finner du også alt bilen din trenger for å holde seg i tipp topp stand på veien i mange år fremover. Som eneste forhandler i Skandinavia, har vi et eget autorisert merkeverksted med fabrikkutdannede mekanikere for alle våre fire bilmerker. I tillegg har vi et eget Car Spa, et unikt diagnosesenter for Jaguar I-PACE og verdens beste I-PACE-ekspertise i både showroom og i merkeverksted.

Velkommen innom!

Enten du ønsker å realisere bildrømmen, trenger service eller verkstedtjenester, eller bare vil slå av en hyggelig bilprat, så vil våre kunnskapsrike og behjelpelige medarbeidere gjøre sitt aller beste for at du skal få markedets beste bilopplevelse.

Velkommen innom oss i Bilia Insignia, den bilfrelste bilforhandleren, for de bilfrelste kundene. After all, it takes one to know one.

“Noe av det aller viktigste for oss er å gi kundene en god totalopplevelse både før og etter salg.”

Julius Mowinckel-Amundsen
Brand Manager | Jaguar Land Rover

Prøvekjøring