Vår spennende reise så langt

Eventyret startet i 1974 da vi åpnet det lille bilverkstedet Oslo Jaguar Service på Majorstuen, der vi hovedsakelig utførte servicer og tekniske reparasjoner på Jaguar. Ti år senere ble vi en autorisert Jaguar-forhandler.

Det var først da vi flyttet til større lokaler på Grünerløkka i 1987 at hjulene virkelig begynte å rulle. Vi overtar Jaguar-importen i Norge og blir både importør og eneforhandler av Jaguar her til lands i flere år fremover. I tillegg begynner vi også å selge Range Rover og blir eneforhandler av Aston Martin, Bentley og Rolls-Royce i Norge.

I 2007 overtar vi agenturet for Morgan i Norge, og fem år senere signerer vi en forhandleravtale for Land Rover med British Car Import AS. Det samme selskapet overtar Jaguar-importen vår i Norge noen år senere.

I 2014 flytter vi inn i våre nåværende lokaler i Konows gate i Oslo som forhandler av Jaguar og Land Rover, og eneforhandler av Aston Martin og Morgan i Norge. Med totalrenoverte lokaler blir vi en av de første Jaguar Land Rover-forhandlerne i Europa med lokaler som samsvarer med facility standards fra JLR.

I 2022 overtok Bilia Norge AS Insignia med forhandlervirksomhet for merkene Jaguar og Land Rover.

Time will tell what the future holds…

“Vi ansatte får stor tillit, har en bratt lærekurve og aldri en kjedelig dag på jobben.”

Stian Sagen, konsulent delelageret

Delelager