Vil du gi Norges beste bilopplevelse?

Vi i Bilia Insignia brenner for å gi våre kunder en femstjerners bilopplevelse. For å kunne etterleve dette trenger vi de dyktigste og mest serviceinnstilte menneskene til å jobbe hos oss. Kontakt oss gjerne og fortell litt om deg selv, hvorfor du har lyst til å jobbe hos oss i Insignia, hva du har gjort tidligere og hva du aller helst kunne tenke deg å jobbe med.

Kanskje blir vi en match made in heaven?

«Jeg er så heldig å få jobbe med så mange forskjellige og flotte mennesker, som alle er unike på hver sin måte. Uansett hvilken bakgrunn de har, så viser de alle en genuin interesse for både kundene våre og bilene vi selger. Det skaper et fantastisk engasjement på arbeidsplassen vår.»

Mads Dessen har jobbet hos Bilia Insignia siden 2013 og har vært salgs- og markedssjef inntil han 1. januar 2022 tok over som daglig leder for selskapet.

Mads Dessen

«Vi skiller oss nok fra de fleste av våre konkurrenter ved at alle våre bruktbiler selges i topp stand, både teknisk og kosmetisk.»

Hellek Tangen, Bruktbilansvarlig.

Hellek Tangen

“Én av de tingene jeg liker aller best ved arbeidsplassen min er at det er stor takhøyde. Vi kan alltid si høyt hva vi mener, uansett hvilken stillingstittel vi har eller i hvilken avdeling vi jobber i. I tillegg har vi et svært godt arbeidsmiljø og hyggelige kunder som ofte kommer tilbake neste gang de er i modus for å kjøpe bil.”

Kaja Elisabeth Krane begynte som salgskoordinator i Bilia Insignia i 2013. Hennes arbeidsoppgaver består i dag hovedsakelig av å bistå salgskonsulentene med diverse back office-oppgaver for at kundene skal få levert riktig bil på riktig tidspunkt.