Defender OCTA: en ny hverdagshelt med høy ytelse

Pressemelding fra Jaguar Land Rover Norge 3. mai 2024.

  • Det ikoniske britiske merket Defender lansere en ny høyytelses hverdagshelt 3. juli 2024.
  • Nye Defender OCTA vil være den kraftigste Defender noensinne, med en twin-turbo V8.
  • 6D Dynamics luftfjæring med pitch- kontroll gir enestående ytelse uansett terreng og underlag.
  • En ny diamantinspirert signaturgrafikk vil pryde alle fremtidige Defender-modeller.
  • Potensielle kunder vil bli invitert til eksklusive forhåndsvisninger som en del av en ny global Defender Elements-arrangement serie.
  • Kontakt din lokale forhandler på landrover.no hvis du er interessert i å bestille Defender OCTA.

3. mai 2024, Oslo, Norge Det mest historiske britiske merket Defender skal introdusere en ny hverdagshelt med ekstrem ytelse 3. juli 2024: Nye Defender OCTA.

Den nye flaggskipmodellen vil være den tøffeste, mest kapable og mest luksuriøse i serien og representerer et nytt kapittel for merket.

Mark Cameron, administrerende direktør i Defender : “Defender har vært synonymt med legendariske terrengegenskaper som dateres tilbake til serie 1 fra 1948. Den nye Defender OCTA vil ta dette til et nytt nivå, med en dramatisk holdning, innovativ teknologi og enestående detaljer. Med forbløffende ytelse og en dristig ny holdning, vil den gjøre det mulig for kundene våre å mestre episke eventyr i økt luksus.”

Defender OCTA vil ha en twin-turbo V8 med mild hybridteknologi og klasseledende 6D Dynamics luftfjæring, som muliggjør ekstrem ytelse i alle miljøer. Fjæringssystemet er tilgjengelig for første gang i en Defender og vil gi modellen uovertruffen kapasitet, komfort og sikkerhet, uansett underlag.

Fjæringssystemet kombinerer hydraulisk koblede dempere, justerbare fjærer og stigningskontroll . Dette gjør at Defender OCTA kan opprettholde nesten perfekt veigrep under akselerasjon, bremsing og svinger, samtidig som individuelle hjulbevegelser og vinkler maksimeres i de mest krevende miljøene.

Navnet OCTA ble inspirert av den åttekantede formen til en diamant og gjenspeiler modellens luksuriøse kvaliteter – en diamant er det hardeste naturmaterialet på jorden og er kjent for sin sjeldenhet.

En sirklet diamant symboliserer den nye flaggskipmodellen til Defender og kan finnes på en rekke interiør- og eksteriørkomponenter. Blant annet er en skinnende svart diamant innkapslet i hvert maskinbearbeidet og sandblåste signatur-sidelokk i titan. Titan er valgt for sin robusthet og motstand mot naturlige elementer.

Mark Cameron: Defender OCTA-navnet og signaturgrafikken er representative for modellens styrke, spenst og appell – inspirert av modellens diamantlignende seighet og luksuskvaliteter. Den nye signaturgrafikken er spesielt viktig ettersom det er første gang den dukker opp på en Defender – og vil identifisere alle Defender-modeller i fremtiden.”

Defender OCTA gjennomgår det mest omfattende testprogrammet i Defenders historie, inkludert snø og is i Sverige til ørkenen i Dubai, asfalt ved Nürburgring og klippene i Moab .

I forkant av lanseringen 3. juli, vil potensielle kunder bli invitert til eksklusive forhåndsvisninger som en del av en ny global Defender Elements-arrangement serie.

Les hele pressemeldingen fra Jaguar Land Rover Norge her.