vi lanserer ny merkevareprofil

Kampanjeuke hos Insignia

Bli med å feire Insignia i ny profil!

Velkommen til vår markering av ny merkevareprofil og nye nettsider!

Tid: uke 40 i vårt Showroom i Konowsgate 67B

Som stolt ambassadør for våre premium britiske bilmerker, var tiden inne for å friske opp vår merkevareidentitet og våre nettsider. Vi håper at du vil bli med på feiringen i vårt showroom og vil samtidig gi deg muligheten til å prøvekjøre alle våre flotte bilmodeller.

I tillegg til vår fullelektriske I-PACE, har vi spennende modeller som Plug-In Hybrid E-PACE, F-PACE, Range Rover Evoque, Range Rover Velar og Discovery Sport. Vi har attraktive kampanjer på alle disse modellene. I tillegg spanderer vi vinterhjul på alle Jaguar og Land Rover solgt denne dagen og den kommende uken!

I vårt showroom kan du blant annet oppleve Aston Martin DBX og DBS Superleggera, Nye Morgan Plus Four og ikke minst alle våre flotte brukte biler.

Velkommen!