Publisert: Fredag 13. september 2019 Jaguar

Vi har solgt 1000 eksemplarer av Jaguar I-PACE!

Jaguar I-PACE nummer 1000 har rullet ut va våre lokaler! Kunde nummer 1000 ble gjort litt ekstra stas på, da han mottok drømmebilen.

Etter nesten 13 måneder siden den første I-PACE vi leverte, nådde vi i dag en viktig milepæl. I-PACE nummer 1000 rullet nemlig ut av våre lokaler og hjem til en lykkelig eier. Det synes vi er verdt en liten markering. I tillegg til bilen, fikk vår kunde en hyggelig markering med en blomsterbukett og et diplom – i tillegg til den sedvanlige champagnen.

Det er nemlig ingen forhandler i verden som har solgt flere Jaguar I-PACE enn Insignia i Oslo. Vi tar det som en tillitserklæring fra våre kunder, og bruker det samtidig som inspirasjon til å fortsette å levere den servicen kundene våre fortjener. Eller som vi kaller det; The Insignia Experience.

I-PACE er en fullblods Jaguar som enkelt kan skreddersys etter dine behov. Den er også en av markedets mest prisbelønnede biler, noe som er enkelt å forstå når du setter deg bak rattet. Jaguar I-PACE kommer med bl.a. firehjulsdrift, wifi, fri service i 3 år og rekkevidde i toppklassen.

Gratulerer som Jaguar I-PACE-kunde nummer 1000!

Insignia selger flest I-PACE i verden!