Hold deg oppdatert om våre åpningstider og forholdsregler her >

Helsen til Insignias kunder og ansatte er vår førsteprioritet. Derfor har vi iverksatt en rekke forebyggende tiltak for å sørge for at det fortsatt er trygt å levere, prøvekjøre og kjøpe bil hos oss.

Vi ønsker å gjøre våre kunder oppmerksomme på at vi har iverksatt alle nødvendige tiltak myndighetene oppfordrer til.
Vi følger utviklingen nøye, og følger med på rådene og retningslinjene som kommer fra Helsedirektoratet og vurderer hele tiden om nye tiltak skal iverksettes.

Dette er en spesiell og krevende tid, og vi håper alle vil være med å bidra til å begrense smittespredningen.

Åpningstider:

Vår kontortid er noe redusert i alle avdelinger. Imidlertid oppfordrer vi alle våre kunder til å gjøre en avtale med oss før besøk, slik at vi kan ha kontroll på trafikken i butikken. Dette ser vi som et nødvendig tiltak for å sikre minimal smitterisiko mellom våre kunder og ansatte.

Verksted/delelager er bemannet fra 08:00 – 16:00 alle hverdager
Salgsavdelingen er bemannet fra 09:00 – 16:00 alle hverdager (ikke langåpent på torsdager)
Vi har nå åpent også på lørdager fra 11:00 – 15:00

Vi beklager de ulemper de begrensede åpningstider måtte medføre, men håper på alles forståelse for dette. Ta eventuelt kontakt for muligheten av å avtale et møte med oss utenfor disse tider.

Verksted/delelager:

Verkstedet og delelager jobber med noe begrenset bemanning og vil prioritere biler med driftsstans og nødvendige reparasjoner. Vi vil utføre service, PKK og annet arbeid i den utstrekning det er mulig. Dersom du ønsker å booke om allerede avtalt verkstedtime, ta kontakt så snart som mulig.

Salgsavdeling:

Salgsavdelingen har inntil videre 50% redusert bemanning, men vi håper vi kan hente alle tilbake på fulltid så snart som mulig. Vi holder åpent som beskrevet over, og ber om at alt besøk skjer etter avtale. For leveringer, prøvekjøringer eller andre spørsmål, ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

Kontakt-informasjon finner du her>.

Noen av våre øvrige tiltak:

Nevnte tiltak vil gjelde inntil nærmere beskjed gis. Ytterligere informasjon vil fortløpende postes på denne side.

Vi håper på forståelse for de tiltak vi har gjort, og ser frem til å snarest mulig komme tilbake til normal drift!