Kjære alle bil-venner! Vi holder åpent på telefon og e-post.

Helsen til våre kunder og ansatte er førsteprioritet hos Insignia.
Vi har iverksatt en rekke forebyggende tiltak for å sørge for at det fortsatt er trygt å levere, prøvekjøre og kjøpe bil hos oss.

SALGSAVDELING:

Vi holder åpent via telefon og e-post. Avdelingen holder stengt for fysisk besøk inntil videre beskjed. Alle våre ansatte er tilgjengelige på telefon og e-post mellom 09:00 og 17:00 alle hverdager. Vi tilpasser vår kommunikasjon etter våre kunders behov. For levering av nye og brukte biler, vil vi forsøke å levere disse som planlagt og i forhold til nødvendige tiltak.

VERKSTEDET:

Her holder vi åpent som normalt fra 07:00 – 17:00.
Vi ber igjen alle våre kunder henvende seg ved kundemottak i 1.etasje og tar hensyn til påbud om munnbind og bruk av antibac på vei inn i våre lokaler. Det vil dessverre ikke være anledning til å oppholde seg innendørs utenom levering og henting av bil. Alle biler desinfiseres av oss ved mottak og før utlevering.

DELELAGERET:

Holder åpent via telefon og e-post. Alle ansatte er tilgjengelig mellom 08:00 og 16:00. For henting av deler må dette skje utendørs med avtale på forhånd.

 

Vi ønsker å gjøre våre kunder oppmerksomme på at vi har iverksatt alle nødvendige tiltak myndighetene oppfordrer til.
Vi følger utviklingen nøye, og følger med på rådene og retningslinjene som kommer fra Helsedirektoratet og vurderer hele tiden om nye tiltak skal iverksettes.

Dette er en spesiell og krevende tid, og vi håper alle vil være med å bidra til å begrense smittespredningen.

Noen av våre øvrige tiltak:

Nevnte tiltak vil gjelde inntil nærmere beskjed gis. Ytterligere informasjon vil fortløpende postes på denne side.

Vi håper på forståelse for de tiltak vi har gjort, og ser frem til å snarest mulig komme tilbake til normal drift!