Service

Moderne luksusbiler er komplekse og teknisk sofistikerte produkter. Service og eventuelle reparasjoner krever derfor spesielt utstyr og kompetanse som bare finnes hos autoriserte merkeverksteder.

Insignia imøtekommer de strenge kravene produsentene setter til et “Authorised Service & Repair Centre”. Dette gjelder for alle våre fire merker.

Biler som kommer inn til oss blir grundig inspisert før arbeid iverksettes, og alt utført arbeid blir kvalitetskontrollert. Vårt verksted er bemannet med mekanikere med spesialkompetanse og lang erfaring. Vi er selvsagt alltid oppdatert med det siste innen diagnoseutstyr og spesialverktøy. Biler som forlater vårt verksted, blir alltid prøvekjørt og vasket før avhenting. For at et servicebesøk skal kunne gjennomføres så smidig som mulig, vil vi være behjelpelige med transport.

De som kjenner oss vet at vi holder en standard som skaper usedvanlig høy tilfredshet blant våre kunder. Kunnskap, erfaring og riktig utstyr er en forutsetning for å kunne utføre arbeid med optimal effektivitet – dette sparer kundene våre for unødig lange serviceopphold og utgifter for overflødige arbeidstimer.

Bestill service hos Insignia

(Feltene merket med * må fylles ut.)
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.