Range Rover Velar

Range Rover Velar

Den avantgardistiske Range Roveren. Nå også tilgjengelig som ladbar hybrid.

404 Hestekrefter
53 km El. rekkevidde
5,4 s 0-100 km/t

Kjøpspris fra

911 900 kr

standard PHEV 404 hk – 2022 modell

Range Rover Velar

Verdens vakreste SUV – nå som Plug-In Hybrid

Ytelse

Vår ladbare hybrid (PHEV) er utstyrt med en 2,0 liters 4WD bensinmotor med 300 hk og en elektrisk motor med 104 hk. Kjør i parallellhybrid- eller elbilmodus med våre mest innovative drivlinjer noensinne.

Hvordan du ønsker å kjøre, er opp til deg. Du kan velge mellom standard kjøremodus, kombinere bensindrevet og elektrisk kjøring eller kun helelektrisk kjøring.

Range Rover Velar

Interiør

La deg fascinere av Range Rover Velar. Interiørdetaljer inkluderer delt armhviler og materialer av høy kvalitet. 

Eksteriør

Range Rover Velar er vakkert balansert med optimaliserte proporsjoner. De stolte Range Rover-tradisjonene er lett gjenkjennelige: fra den formelle, kraftige fronten, til en flytende, kontinuerlig livlinje som ender opp i en flott, elegant og ikonisk bakende.

Range Rover Velar

Innebygd teknologi

Infotainment-systemet Touch Pro Duo er standard i Velar og gir deg tilgang til to pent integrerte 10-tommers berøringsskjerm med høy oppløsning. Dette betyr at du kan bruke flere funksjoner samtidig under reisen. For eksempel navigasjonssystemet på øvre skjerm og musikkunderholdning på nedre.

Oppgrader til Pivi Pro og du får det nyeste fra innebygd kunstig intelligens med funksjoner som selvlærende navigasjonssystem for en fullt tilkoblet kjøretur.

  • 10” berøringsskjerm
  • DAB-radio
  • Nydesignet grensesnitt
  • Apple CarPlay
  • Android Auto
  • Remote

Informasjon med et blikk

Velg blant en rekke forskjellige layouts, inkludert full 3D-navigasjonsvisning, kjøreinformasjon, eller se hvilken sang som spilles. Alt dette på et nytt og høyoppløst 12,3 tommers interaktivt førerdisplay.

Head-up Display projiserer viktig informasjon på frontruten. Tilgjengelig som ekstrautstyr. Hold deg oppdatert på bilens hastighet, girposisjon og navigasjon på fargeskjermen.

Meridian Surround Sound System

Lytt til musikk i en ny dimensjon med ekstra høyttalere nøye plassert rundt om kring i kupéen, og som bruker Meridian Trifield 3D-teknologi til å skape en unik konsertliknende lydopplevelse.

22 høyttalere og en tokanals basshøyttaler, 1300 W forsterker.

Funksjoner: Digital lydbehandling, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, 3D Trifield.

Oppbevaring

Bagasjeromsvolum 503 liter (Plug-in Hybrid)

PROGRAMVAREOPPDATERINGER

Bilen din er alltid oppdatert via programvareoppdateringer. Bilens infotainmentsystem-, telematikk- og ulike kontrollmoduler kan alle fjernoppdateres for optimal ytelse. Dette betyr at bilen din bare blir bedre og bedre over tid.

WIFI-AKTIVERING

Velg Wi-Fi-aktivering med abonnement slik at du kan bruke:
– Valgfrie strømmetjenester
– Opptil 20 GB per måned
– Antenne for bedre tilkobling
– Flere tilkoblede enheter

IONISERING AV LUFTEN I KUPEEN MED PM2,5-FILTER

Nanoe-ionisering gir økt velvære for fører og passasjerer. Leveres som ekstrautstyr. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det spesialutviklede filteret fange opp fine partikler fra uteluften, slik som PM2,5 og luftbårne allergener som støv og pollen.