Range Rover Evoque

Range Rover Evoque

Særpreget og individuell – en ekte Range Rover i kompakt form.

309 Hestekrefter
68 El. rekkevidde
6,4 s 0-100 km/t

Kjøpspris fra

737 900 kr

PrivatLeasing fra

6 399 kr pr. mnd.

340 864 kr totalt

*Startleie/etableringsgebyr: 110.500 kr. Månedsleie: 6.399 kr og totalpris: 340.864 kr. Pris levert i Oslo inkl. frakt og levering- og adm.kostnader. Med forbehold om avgiftsendringer, prisendringer og trykkfeil. 3 års bindingstid. Kjørelengde: 30.000km. Forbruk/utslipp: 1,6-2,0 l/100km. kombinert kjøring. CO2: 36-44g/km.

Range Rover Evoque

En fin balanse mellom teknologi og luksus

Ytelse

Nye Range Rover Evoque Plug in Hybrid kjører lydløst elektrisk inntil 68 km, helt utslippsfritt. Den kan lades fra 0-80% på 30 minutter med DC-hurtiglading. I hybridmodus byr den på 309hk, og topp moderne teknologi. Den passer perfekt til både bykjøring og helgeturer.

Range Rover Evoque

Interiør

Det selvsikre utseendet til Range Rover Evoque går også igjen i interiøret med Windsor-skinn, samt eksklusive kvadrat ullblandinger og eucalyptus-tekstiler.

Range Rover Evoque Interior

Eksteriør

Fortsettelsen av vår designfilosofi. Range Rover Evoque, med sin særegne kupélignende silhuett, er en overbevisende etterfølger av kjøretøyet som fanget verdens hjerter.

Range Rover Evoque

Innebygd teknologi

Infotainment-systemet Touch Pro Duo er standard i Evoque og gir deg tilgang til to pent integrerte 10-tommers berøringsskjerm med høy oppløsning. Dette betyr at du kan bruke flere funksjoner samtidig under reisen. For eksempel navigasjonssystemet på øvre skjerm og musikkunderholdning på nedre.

Oppgrader til Pivi Pro og du får det nyeste fra innebygd kunstig intelligens med funksjoner som selvlærende navigasjonssystem for en fullt tilkoblet kjøretur.

  • 10” berøringsskjerm
  • DAB-radio
  • Nyutviklet grensesnitt
  • Apple CarPlay
  • Android Auto
  • Remote

Informasjon med et blikk

Velg blant en rekke forskjellige layouts, inkludert full 3D-navigasjonsvisning, kjøreinformasjon, eller se hvilken sang som spilles. Alt dette på et nytt og høyoppløst 12,3 tommers interaktivt førerdisplay.

Head-up Display projiserer viktig informasjon på frontruten. Tilgjengelig som ekstrautstyr. Hold deg oppdatert på bilens hastighet, girposisjon og navigasjon på fargeskjermen.

Meridian Surround Sound System

En engasjerende og autentisk konsertopplevelse. Fører og passasjer omsluttes av det komplette lydbildet og klarheten fra en live konsert via en rekke høytalere plassert foran, på sidene og bak. Alt er sømløst integrert med Frifield-teknologi, slik at du kan sette deg tilbake slappe helt av å nyte musikken. 14 høyttalere og en tokanals basshøyttaler, 650W forsterker.

Funksjoner: Digital lydbehandling, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, Trifield.

Oppbevaring

Industristandarden for flytende volum gir mulighet for opptil 591 liter. Det er med andre ord god plass til deg og fire venner i bilen.

ClearSight innvendig bakspeil

Det er første gang dette bakspeilet brukes i en Land Rover og er blant de mange innovative funksjonene som gjør Range Rover Evoque til en fornøyelse å kjøre. Denne teknologien gir uhindret sikt til veien bak deg, uavhengig av om det sitter passasjerer i baksetet eller det ligger gjenstander i lasterommet.

PROGRAMVAREOPPDATERINGER

Bilen din er alltid oppdatert via programvareoppdateringer. Bilens infotainmentsystem-, telematikk- og ulike kontrollmoduler kan alle fjernoppdateres for optimal ytelse. Dette betyr at bilen din bare blir bedre og bedre over tid.

TRÅDLØS LADING

Trådløs lading av enheter via en signalforsterker lar deg lade kompatible smarttelefoner uten behov for kabel eller ladedokk. Leveres som ekstrautstyr. Telefonen bruker bilantennen for bedre signal og samtalekvalitet mens du sitter i bilen.

IONISERING AV LUFTEN I KUPEEN MED PM2,5-FILTER

Nanoe-ionisering gir økt velvære for fører og passasjerer. Leveres som ekstrautstyr. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det spesialutviklede filteret fange opp fine partikler fra uteluften, slik som PM2,5 og luftbårne allergener som støv og pollen.

Kampanjemodell

Range Rover Evoque

Evoque Plug-In Hybrid

ta kontakt med selger for mer informasjon.

6 399 kr pr. mnd.*

340 864 kr totalt

*Startleie/etableringsgebyr: 110.500 kr. Månedsleie: 6.399 kr og totalpris: 340.864 kr. Pris levert i Oslo inkl. frakt og levering- og adm.kostnader. Med forbehold om avgiftsendringer, prisendringer og trykkfeil. 3 års bindingstid. Kjørelengde: 30.000km. Forbruk/utslipp: 1,6-2,0 l/100km. kombinert kjøring. CO2: 36-44g/km.

Range Rover Evoque