Discovery Sport

Land Rover Discovery Sport

Nye Discovery Sport Plug-In Hybrid kjører lydløst elektrisk inntil 64 km, helt utslippsfritt. Den kan lades fra 0-80% på 30 minutter med DC-hurtiglading.

309 Hestekrefter
64 El. rekkevidde
6,6 s 0-100 km/t

Kjøpspris fra

715 900 kr

PrivatLeasing fra

6 399 kr pr. mnd.

340 864 kr totalt

*Startleie/etableringsgebyr: 110.500 kr. Månedsleie: 6.399 kr og totalpris: 340.864 kr. Pris levert i Oslo inkl. frakt og levering- og adm.kostnader. Med forbehold om avgiftsendringer, prisendringer og trykkfeil. 3 års bindingstid. Kjørelengde: 30.000km. Forbruk/utslipp: 1,6-2,0 l/100km. kombinert kjøring. CO2: 36-44g/km.

Discovery Sport

Familiebilen som er klar for alt.

Ytelse

Den nye PHEV-modellen, p300e, leveres med en 1,5-liters tresylindret bensinmotor som yter 200 hk og en elektrisk motor på 109 hk. Til sammen yter drivlinjen totalt 309 hk/540 Nm og gjør unna 0-100 km/t på 6,6 sekunder. Modellen er perfekt for både bykjøring og langturer med helelektrisk og utslippsfri kjøring, og kan lades via DC-hurtiglading.

Discovery Sport

Interiør

Med flotte interiørdetaljer kan du gjøre din Discovery Sport enda mer personlig. Tilgjengelig i fem forskjellige utførelser. Den er allsidig i sin konstruksjon og er utstyrt med et fleksibelt 5 + 2-seters oppsett.

Range Rover Evoque Interior

Eksteriør

Discovery Sport er en allsidig familiefavoritt med en perfekt balanse mellom kompetanse og eleganse. Distinkte konturer, perfekt balanserte proporsjoner og fornyede karakteristiske designelementer som frontgrillen, støtfanger og LED-frontlykter gir Discovery Sport et moderne og eksklusivt utseende.

Discovery Sport

Innebygd teknologi

Infotainment-systemet Touch Pro Duo er standard i Discovery Sport og gir deg tilgang til to pent integrerte 10-tommers berøringsskjerm med høy oppløsning. Dette betyr at du kan bruke flere funksjoner samtidig under reisen. For eksempel navigasjonssystemet på øvre skjerm og musikkunderholdning på nedre.

Oppgrader til Pivi Pro og du får det nyeste fra innebygd kunstig intelligens med funksjoner som selvlærende navigasjonssystem for en fullt tilkoblet kjøretur.

  • 10” berøringsskjerm
  • DAB-radio
  • Nyutviklet grensesnitt
  • Apple CarPlay
  • Android Auto
  • Remote

Informasjon med et blikk

Velg blant en rekke forskjellige layouts, inkludert full 3D-navigasjonsvisning, kjøreinformasjon, eller se hvilken sang som spilles. Alt dette på et nytt og høyoppløst 12,3 tommers interaktivt førerdisplay.

Head-up Display projiserer viktig informasjon på frontruten. Tilgjengelig som ekstrautstyr. Hold deg oppdatert på bilens hastighet, girposisjon og navigasjon på fargeskjermen.

Meridian Surround Sound System

En engasjerende og autentisk konsertopplevelse. Fører og passasjer omsluttes av det komplette lydbildet og klarheten fra en live konsert via en rekke høytalere plassert foran, på sidene og bak. Alt er sømløst integrert med Frifield-teknologi, slik at du kan sette deg tilbake slappe helt av å nyte musikken. 14 høyttalere og en tokanals basshøyttaler, 650W forsterker.

Funksjoner: Digital lydbehandling, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, Trifield.

Oppbevaring

Bagasjerom 936 liter (VDA-Standard)

ClearSight innvendig bakspeil

Det er første gang dette bakspeilet brukes i en Land Rover og er blant de mange innovative funksjonene som gjør Discovery Sport til en fornøyelse å kjøre. Denne teknologien gir uhindret sikt til veien bak deg, uavhengig av om det sitter passasjerer i baksetet eller det ligger gjenstander i lasterommet.

PROGRAMVAREOPPDATERINGER

Bilen din er alltid oppdatert via programvareoppdateringer. Bilens infotainmentsystem-, telematikk- og ulike kontrollmoduler kan alle fjernoppdateres for optimal ytelse. Dette betyr at bilen din bare blir bedre og bedre over tid.

TRÅDLØS LADING

Trådløs lading av enheter via en signalforsterker lar deg lade kompatible smarttelefoner uten behov for kabel eller ladedokk. Leveres som ekstrautstyr. Telefonen bruker bilantennen for bedre signal og samtalekvalitet mens du sitter i bilen.

IONISERING AV LUFTEN I KUPEEN MED PM2,5-FILTER

Nanoe-ionisering gir økt velvære for fører og passasjerer. Leveres som ekstrautstyr. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det spesialutviklede filteret fange opp fine partikler fra uteluften, slik som PM2,5 og luftbårne allergener som støv og pollen.

Kampanjemodell

Discovery Sport

Discovery Sport Plug-In Hybrid

ta kontakt med selger for mer informasjon.

6 399 kr pr. mnd.*

340 864 kr totalt

*Startleie/etableringsgebyr: 110.500 kr. Månedsleie: 6.399 kr og totalpris: 340.864 kr. Pris levert i Oslo inkl. frakt og levering- og adm.kostnader. Med forbehold om avgiftsendringer, prisendringer og trykkfeil. 3 års bindingstid. Kjørelengde: 30.000km. Forbruk/utslipp: 1,6-2,0 l/100km. kombinert kjøring. CO2: 36-44g/km.

Discovery Sport