Publisert: Fredag 7. september 2018 Land Rover

Land Rover Discovery: Kåret til «Large premium SUV of the year – 2018» i AutoExpress

Fjorårets vinner av AutoExpress «Car of the Year» holder stand og stikker av med prisen for Premium SUV of the Year 2018. Land Rover Discoverys kombinasjon av familievennlig komfort og glimrende offroadegenskaper gjør at den tar førsteplass foran Porsche Cayenne og Range Rover.

Juryen er overbevist: «Discovery spiser milene uanstrengt med en overlegen komfort vanligvis forbeholdt luksussegmentet – utrolig med tanke at fremkommeligheten er bedre enn de fleste når man tester offroadegenskapene.»

«Det er på gjørmete traktorstier, dype vadesteder og vanskelige stigninger kontrastene mellom imponerende luksus og terrengegenskaper blir tydeligst. Høyt plassert og med godt utsyn fra et komfortable skinnseter, perfekt temperert av klimaanlegget og med klar og velbalansert lyd fra Meridiananlegget – mens forholdene utendørs vil få den mest hardbarkede eventyrer til å slite. Discovery får det til å virke så enkelt.»

En romslig kabin, opptil 7 seter, intelligente løsninger for oppbevaring og gode seter gjør Discovery til den perfekt plattformen for utforskning både på og av veien. Den mest allsidige og ultimate SUV for deg som ønsker god plass?

Finn ut mer og kontakt oss eller bestill prøvekjøring her

Les mer på Auto Express her