Picture of Land Rover Defender 110

LAND ROVER DEFENDER

Endelig kan den prøvekjøres her i Oslo!

Ta kontakt med oss for prøvekjøring.
NEW DEFENDER

Defender-modellen har mer enn 70 års historie som ekspedisjonsvogner, brannbiler, sykebiler, varebiler, men også familiebiler. Ingen andre bilmodeller har kunnet levere lignende terrengegenskaper og ingen andre bilmodeller kan sies å være like ikoniske.

Ta kontakt/bestill prøvekjøring her >

Bygg din Defender her.

Den nye Defender-modellen bærer tradisjonene og arven videre med stolthet, samtidig som den er utviklet for det 21. århundret.

     

Mye har skjedd siden 1948. Over ser du bilde av den første Land Rover og nylansert modell fra 2019.

Les artikkel om Land Rover Defender i Finansavisen Motor her.

“I tillegg til omfattende simuleringer og testing har vi kjørt den nye Defender 1,2 millioner kilometer og gjennomført mer enn 45.000 individuelle tester for å sikre at det er den tøffeste Land Roveren som noensinne er bygget..”
– Nick Rogers

Defender er laget for tøffe tak og bygd for å tåle vedvarende hard medfart. En av verdens mest berømte biler har blitt helt ny. Bilen debuterte helt tilbake i 1948 og har blitt et ekte bil-ikon. Fabrikken har underveis gjort store endringer, men vært tro mot det opprinnelige designet hele veien. Nye Land Rover Defender kommer i to varianter: tre-dørs som heter “90” og fem-dørs som heter “110”. Den ikoniske silhuetten er beholdt – men alt annet er nytt. Land Rover har også tatt interiøret et langt steg videre med blant annet helt nytt infotainmentsystem. De har også lagt mer vekt på komfort og kjøreegenskaper på vei.

Se mer i brosjyren for de nye modellene >

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-