RANGE ROVER VELAR. NÅ SOM PLUG-IN HYBRID

Helelektrisk rekkevidde på inntil 53 km (WLTP-syklus).

Startpris på kr. 839.900,-*.
RANGE ROVER VELAR P400e

En Range Rover er selve definisjonen på en luksus-SUV og den perfekte balansen mellom sofistikert design og intelligent teknologi. Med den nye Range Rover Velar Plug-In Hybrid, som følger i fotsporene til den populære forgjengeren, er nå hele Range Rover familien elektrifisert og enda mer relevant, effektiv og bærekraftig.

Ta kontakt/bestill prøvekjøring her >

Range Rover utvider nå familien med nye 2021 Range Rover Velar med forbedret og oppdatert design og teknologi. 2020 er året hvor Range Rover har 50 års jubileum og alle modellene er nå endelig elektrifisert. Range Rover Velar har siden lansering i 2017 fylt gapet mellom Range Rover Evoque  og Range Rover Sport og tilbudt kunder over hele Norge en perfekt balanse mellom teknologi og design. Drivlinjen til nye Velar yter totalt 404hk / 640Nm og gjør unna 0-100km/t på 5,4 sekunder. Batteriet kan også lades opp til 80% på 30 minutter med en DC-lader.

ACTIVE ROAD NOISE CANCELLATION

Range Rover Velar Plug-In Hybrid lanseres nå med mulighet for justering av lydnivå på musikk som spilles inne i bilen basert på antall passasjerer og plassering i bilen. Dette fungerer ved at teknologien gjenkjenner plassering ut i fra setebeltebruk og musikken spilles av der det faktisk sitter personer. Med Active Road Noise Cancellation fjernes også dekk- og veistøy med en minimumsreduksjon på 4 desibel. For aller første gang er Spotify inkludert i Land Rovers nye infotainment-system, Pivi Pro. Å streame musikk har aldri vært enklere og du kan koble til flere telefoner samtidig ved hjelp av Bluetooth.

De digitale skjermene i bilen forvandler hele den teknologiske opplevelsen av Velar og er designet for brukervennlighet med raskere respons og ny grafikk.

Bygg din bil >

“OVER THE AIR”

Med tilgang til programvareoppdateringer “over the air” trenger du som kunde heller ikke besøke en forhandler for de nyeste oppdateringene.

Ranger Rover Velar gir deg som kunde flere valg:

  • Kontrasttak
  • 20” felger
  • Spesialutgavemodellen SE R-Dynamic kan nå leveres i nye farger: Lantau Bronze (en helt ny metall-lakkfarge), Hakuba Silver, Santorini Black og Eiger Grey

*Med forbehold om prisendringer.

Forbruk ved kombinert kjøring: 2,2l/100km. CO2-utslipp: 49g/km. (WLTP-syklus)

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-