FØDT I VILLMARKEN. OPPDRATT I BYEN.

Nye Range Rover Evoque

Velkommen til prøvekjøring hos Insignia.
Range Rover Evoque

Med sin særegne silhuett er den nye Evoque like uimotståelig som sin prisbelønte forgjenger. Den viderefører den nye designfilosofi for Range Rover-modellene, som leverer en perfekt balanse mellom design, moderne teknologi og luksus.

Ta kontakt for prøvekjøring

Range Rover Evoque – Nå mer luksuriøs, komfortabel og oversiktlig enn noensinne!

I nye Range Rover Evoque kan du velge mellom eksklusive og luksuriøse stoffer i interiøret som Windsor-skinn og Kvadrat, og det bærekraftige materialet Eukalyptus.

Du finner også en rekke nye funksjoner, som blant annet ClearSight Rear View Mirror. Denne teknologien lar deg se bakover, uavhengig av om du har passasjerer i baksetet eller bagasje som hindrer direkte utsyn. Teknologien er løst ved hjelp av et kamera i antennen på taket som sender bildet til midtspeilet i bilen.

Den nye modellen kommer som mild hybrid. En elektrisk motor sørger for sømløs igang-starting og ekstra dreiemoment fra null, samtidig som CO2-utslipp er redusert.

Send oss en forespørsel på mail her

I tillegg til den nye Range Rover Evoque, kan du også se Range Rover Velar, Range Rover Sport SVR og Range Rover P400e Plug-In Hybrid i vårt showroom i Konows gate.

Bygg din egen bil her. 

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-