VÅR HELELEKTRISKE SUV HAR NÅ BLITT ENDA BEDRE. 2021 JAGUAR I-PACE

Jaguar I-PACE er nytenkende, kompromissløs ingeniørkunst som med innebygd All Wheel Drive får deg fra 0–100 km/t på 4,8 sekunder, og med en rekkevidde på 415 - 470 km (WLTP-syklus).

Insignia tilbyr leasing- og utstyrskampanjer for ditt behov. Ta kontakt for prøvekjøring.
I-PACE

FOR FØRSTE GANG I HISTORIEN VANT ÉN MODELL I TRE KATEGORIER UNDER WORLD CAR AWARDS

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL KAMPANJESIDE FOR JAGUAR I-PACE EV320

DEN PRISBELØNTE JAGUAR I-PACE ER BLITT ENDA BEDRE

I-PACE er først og fremst en Jaguar. El-motorene på hver sin aksling og en perfekt vektfordeling leverer 696 Nm umiddelbart dreiemoment med smidigheten til en sportsbil. Modellen er en fullblods Jaguar som enkelt kan skreddersys etter dine behov. Den er også en av markedets mest prisbelønnede biler, noe som er enkelt å forstå når du setter deg bak rattet. Jaguar I-PACE kommer med blant annet AWD firehjulsdrift, 90kW batteri og rekkevidde i toppklassen. I tillegg får du fri service i 3 år og veihjelp i 5 år. Bilen har vært en kjempesuksess i Norge, Europa og verden. Den har mottatt 55 utmerkelser, og er den første bilen som noen gang som har vunnet tre kategorier i World Car Awards (2019 World Car of the Year, World Car Design of the Year og World Green Car).

Nyheter på 2021 modell I-PACE:

Bygg din I-PACE her.

3-FAS LADING HJEMME

For optimal hjemmelading kan du installere en veggboks som er anbefalt av Jaguar og bruke Mode 3-ladekabel. I PACE er utstyrt med en 11 kW 3-fas, innebygd AC-lader som kan fullade bilen over natten, og levere en rekkevidde på opptil 65 km per time. Mode 2-ladekabel medfølger også, og kan brukes med vanlig stikkontakt. Hvis du bruker en vanlig stikkontakt, kan ladetiden være lenger enn med en veggboks (opptil 11 km rekkevidde per time), men er allikevel tilstrekkelig for en gjennomsnittlig daglig pendling på 60 km, hvis bilen lades over natten.

Ta kontakt/bestill prøvekjøring her >

LES MER OM VÅRE KAMPANJER HER:

————–

Kampanje på Jaguar I-PACE SE og HSE til en verdi av 58.900,-

For deg som ønsker en SE eller HSE får du nå glasstak, luftfjæringer og 20″ vinterhjul på HSE-felg med i prisen. Denne utstyrspakken har en verdi av kr. 58.900,- og gjelder så langt lageret rekker.


Illustrasjonsbilde

Send oss en forespørsel på mail her

————–

BYGG DIN EGEN JAGUAR I-PACE

Vi leverer I-PACE med ekstrautstyret du trenger – og finessene du bare må ha. Følg lenken under for vår konfigurator hvor du kan sette sammen drømmebilen som passer dine behov.

Bygg din bil

Forbruk opp til 21,2 kWh/100km. CO2 utslipp 0 g/km. (WLTP-syklus).

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-