NYE RANGE ROVER EVOQUE PLUG-IN HYBRID

En fin balanse mellom teknologi og luksus - det beste av begge verdener

Ladbar hybrid med 68 km elektrisk rekkevidde (WLTP-syklus).
RANGE ROVER EVOQUE P300e

Nye Range Rover Evoque Plug in Hybrid kjører lydløst elektrisk inntil 68 km, helt utslippsfritt. Den kan lades fra 0-80% på 30 minutter med DC-hurtiglading. I hybridmodus byr den på 309hk, og topp moderne teknologi.

LADBAR HYBRID OG FIREHJULSDRIFT (AWD) – En luksuriøs og elegant kompakt SUV

Modellen lanseres nå som Plug-In Hybrid og er utstyrt med både 1,5 l bensinmotor og en el-motor med en samlet motoreffekt på 309 hk. Den passer perfekt både til bykjøring og helgeturer med inntil 68 km utslippsfri kjøring (WLTP). Range Rover Evoque Plug-In Hybrid sikrer optimal kjøreopplevelse med topp ytelser og firehjulsdrift. På glatte underlag fordeles kraften automatisk mellom for- og bakhjulene for å optimal fremkommelighet. El-motoren driver bakhjulene og en generator sikrer at det er strøm til drift på alle fire også når hybridbatteriet er tomt.

Den nye PHEV-modellen, P300e, leveres med en 1,5-liters tresylindret bensinmotor som yter 200 hk og en elektrisk motor på 109 hk. Til sammen yter drivlinjen totalt 309 hk/540 Nm og gjør unna 0-100 km/t på 6,4 sekunder. Batteriet kan også lades opp til 80% på 30 minutter med en DC-lader.

Last ned e-brosjyre her.

Bygg din nye Range Rover Evoque her.

Ta kontakt/bestill prøvekjøring her >

Forbruk ved kombinert kjøring: 1,4-1,7l/100km. CO2-utslipp: 32-38g/km. (WLTP-syklus)

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-