LAND ROVER DEFENDER PLUG-IN HYBRID

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

DEFENDER P400e

Defender-modellen har mer enn 70 års historie som ekspedisjonsvogner, brannbiler, sykebiler, varebiler, men også familiebiler. Ingen andre bilmodeller har kunnet levere lignende terrengegenskaper og ingen andre bilmodeller kan sies å være like ikoniske.

Ta kontakt/bestill prøvekjøring her >

Bygg din Defender her.

Den nye Defender-modellen bærer tradisjonene og arven videre med stolthet, samtidig som den er utviklet for det 21. århundret og lanseres nå som Plug-In Hybrid sammen med resten av Land Rovers modeller. Modellen representerer 70 år med innovasjon og forbedring og er laget for tøffe tak og bygd for å tåle vedvarende hard medfart. En av verdens mest berømte biler har blitt helt ny. Nye Land Rover Defender kommer nå i tre varianter: tre-dørs som heter “90”, fem-dørs som heter “110” og som Plug-In Hybrid.

Den ikoniske silhuetten er beholdt – men alt annet er nytt. Land Rover har også tatt interiøret et langt steg videre med blant annet helt nytt infotainmentsystem. De har også lagt mer vekt på komfort og kjøreegenskaper på vei.

DEFENDER PLUG-IN HYBRID

Defender P400e er den mest drivstoffeffektive Defenderen noensinne, og gjør 0-100 km/t på kun 5,6 sekunder, med en helelektrisk rekkevidde på opptil 43 km (WLTP-syklus). Modellen kombinerer en 2,0 liters firesylindret 300hk bensinmotor med en 105 kW elektrisk motor, og samlet effekt er 404hk. Modellen trekker tilhenger på opptil 3.500 kg.

Se mer i brosjyren for de nye modellene >

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-