BLI KJENT MED DEN ELEKTRISKE DRØMMEBILEN JAGUAR I-PACE

Insignia tilbyr leasing- og utstyrskampanjer for ditt behov

I-PACE

I over 90 år har Jaguar representert en uslåelig kombinasjon av ytelse, komfort og eksklusivt design. I-PACE er en helelektrisk nullutslippsmodell med kjøreegenskapene og den gode kjørefølelsen Jaguar er kjent for.

Bestill prøvekjøring

I-PACE er en fullblods Jaguar som enkelt kan skreddersys etter dine behov. Den er også en av markedets mest prisbelønnede biler, noe som er enkelt å forstå når du setter deg bak rattet. Jaguar I-PACE kommer med blant annet AWD firehjulsdrift, 90kW batteri og rekkevidde i toppklassen. I tillegg får du fri service og veihjelp i 3 år.

Bilen har vært en kjempesuksess i Norge, Europa og verden. Den har mottatt 55 utmerkelser, og er den første bilen som noen gang som har vunnet tre kategorier i World Car Awards (2019 World Car of the Year, World Car Design of the Year og World Green Car).

Jaguar I-PACE er nytenkende, kompromissløs ingeniørkunst som får deg fra 0–100 km/t på 4,8 sekunder, og med en rekkevidde på 415 – 470 km (WLTP-syklus).

LES MER OM VÅRE KAMPANJER HER:

————–

Høstkampanje på Jaguar I-PACE SE og HSE til en verdi av 58.900,-

For deg som ønsker en SE eller HSE får du nå glasstak, luftfjæringer og 20″ vinterhjul på HSE-felg med i prisen. Denne utstyrspakken har en verdi av kr. 58.900,- og gjelder så langt lageret rekker.

Send oss en forespørsel på mail her

————–

BYGG DIN EGEN JAGUAR I-PACE

Vi leverer I-PACE med ekstrautstyret du trenger – og finessene du bare må ha. Følg lenken under for vår konfigurator hvor du kan sette sammen drømmebilen som passer dine behov.

Bygg din bil

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-