Kjøp din nye Jaguar før prisøkning!

Benytt muligheten til å skaffe deg din drømmebil til gammel pris, før prisøkningen trer i kraft.

Velkommen til prøvekjøring hos Insignia.

Vi har ingen prisøkning på våre nye biler som kom til landet før 20. mars i år. Nå har du derfor mulighet til å skaffe deg en ny Jaguar til gammel pris! Velg mellom vår helelektriske performance-SUV Jaguar I-PACE, og våre diesel eller bensin modeller som passer ditt behov.

Send oss en forespørsel på mail her

I over 80 år har Jaguar laget biler som stimulerer sansene – å skifte til elmotor endrer hverken på kjøreegenskapene eller følelsen som Jaguar er verrdenskjent for. Den nye Jaguar I-PACE er elegant å se på, spennende å kjøre og har kraftig ytelse med nullutslipp. I-PACE er nytenkende ingeniørkunst fra Jaguar, uten kompromisser: 0-100 km/t på 4,8 s. og rekkevidde 415 – 470 km (WLTP-syklus). Med andre ord, en bil fra Jaguar som er like dynamisk som det ikoniske merkenavnet antyder. Kjør innom for en hyggelig bilprat.

I tillegg til et svært begrenset antall Jaguar I-PACE har vi også et utvalg av Jaguar XE og XF/XF Sportbrake, samt noen få Jaguar E-PACE og F-PACE på lager. Send oss en e-post eller ring oss for ytterligere informasjon om disse bilene! Du treffer oss på: selger@insignia.no / 2323 3300

Bestill prøvekjøring

Finn ut mer på Jaguar.no om de forskjellige modellene.

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-