SOMMERKAMPANJE MED 0,99% RENTE*

I-PACE EV400 FRA 669.900

3 utstyrsvarianter skreddersydd for ulike behov. Ta kontakt for demonstrasjon og prøvekjøring!
I-PACE

I-PACE EV400 I 3 UTSTYRS-VARIANTER

RENTEKAMPANJEN GJELDER LEVERINGSKLARE JAGUAR I-PACE

I tillegg til en betydelig kundefordel på alle I-PACE, kan vi nå tilby lånefinansiering med 0,99% nominell rente i inntil 3 år på våre leveringsklare lagerbiler!
*) Eksempel rentekampanje 0,99%: Jaguar I-PACE Nordic Edition, pris kr. 669.900 – 35% egenkapital, lånebeløp 440.225, eff. rente 2,01%, totalkostnad 450.031, totalkostnad inkl. egenkapital 684.496, tinglysning- og etableringsgebyr 4.430. Kampanjen varer til 30.09.21.

Illustrasjonsbilder, I-PACE HSE MAYFAIR, Aruba metallic, 22″ felger

Ta kontakt/bestill prøvekjøring her >

DEN PRISBELØNTE JAGUAR I-PACE ER BLITT ENDA BEDRE –
OPPLEV EV400 NORDIC EDITION NÅ!

I-PACE er først og fremst en Jaguar. El-motorene på hver sin aksling og en perfekt vektfordeling leverer 696 Nm umiddelbart dreiemoment med smidigheten til en sportsbil. Modellen er en fullblods Jaguar som enkelt kan skreddersys etter dine behov. Den er også en av markedets mest prisbelønnede biler, noe som er enkelt å forstå når du setter deg bak rattet. Jaguar I-PACE kommer med blant annet AWD firehjulsdrift, 90kW batteri og rekkevidde i toppklassen. I tillegg får du veihjelp i 5 år. Bilen har vært en kjempesuksess i Norge, Europa og verden. Den har mottatt 55 utmerkelser, og er den første bilen som noen gang som har vunnet tre kategorier i World Car Awards (2019 World Car of the Year, World Car Design of the Year og World Green Car).

Nyheter på 2021 modell I-PACE:

————–

BYGG DIN EGEN JAGUAR I-PACE

Vi leverer I-PACE med ekstrautstyret du trenger – og finessene du bare må ha. Følg lenken under for vår konfigurator hvor du kan sette sammen drømmebilen som passer dine behov.

Bygg din bil

3-FAS LADING HJEMME

For optimal hjemmelading kan du installere en veggboks som er anbefalt av Jaguar og bruke Mode 3-ladekabel. I PACE er utstyrt med en 11 kW 3-fas, innebygd AC-lader som kan fullade bilen over natten, og levere en rekkevidde på opptil 65 km per time. Mode 2-ladekabel medfølger også, og kan brukes med vanlig stikkontakt. Hvis du bruker en vanlig stikkontakt, kan ladetiden være lenger enn med en veggboks (opptil 11 km rekkevidde per time), men er allikevel tilstrekkelig for en gjennomsnittlig daglig pendling på 60 km, hvis bilen lades over natten.

Send oss en forespørsel på mail her

Forbruk opp til 21,2 kWh / 100km. CO2-utslipp 0 g/km. (WLTP-syklus).

Andre I-PACE på lager:

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-