JAGUAR F-PACE - NÅ SOM PLUG-IN HYBRID

Velkommen til Insignia. Ta kontakt for mer informasjon.

Startpris kr. 799.900,- (inkl. frakt og levering).
F-PACE P400e

Jaguar er det premium bilmerket i Norge som nå øker mest, og har fått massiv omtale i norske medier. Alle modeller leveres med AWD – Jaguars unike firehjulssystem – perfekt for norske kjøreforhold.

Ta kontakt/bestill prøvekjøring her >

F-PACE lanseres nå som Plug-In Hybrid. Et vakkert eksteriør og helt nytt interiør, nytt Pivi Pro infotainment system, og Plug-In Hybrid teknologi som leverer opptil 53km elektrisk rekkevidde, noe som gjør det mulig for de fleste nordmenn å unnagjøre den daglige kjøringen til og fra jobb, helt utslippsfritt.

Den nye PHEV-modellen, P400e, leveres med en 2,0-liters firesylindret bensinmotor som yter 300hk og en elektrisk motor på 105 kW. Til sammen yter drivlinjen totalt 404 hk/640 Nm og gjør unna 0-100 km/t på 5,3 sekunder.

 

Ta kontakt/bestill prøvekjøring her >

De nye og oppdaterte setene har bredere passform, flere massasjefunksjoner og forbedret varme og kjøling som gjør den nye Jaguar F-PACE mer luksuriøs enn noen gang. F-PACE P400e er nå tilgjengelig for bestilling med en startpris på kr. 799.900,-.

Bygg din bil >

Nye Jaguar F-PACE har fått et renere og mer skulpturelt design og de nye og smale LED-frontlyktene er tilgjengelige med Adaptive Driving Beam-funksjonalitet som dimmer fjernlysene for imøtekommende trafikk.
F-PACE kommer også med helt nytt interiør som oser av luksus og forbedringer, som blant annet den integrerte 11,4-tommers HD berøringsskjermen med siste generasjons Pivi Pro. Skjermen inkluderer forbedret oppløsning med tre ganger så sterkt lys og 48% større skjerm enn tidligere modeller.


Smale LED-frontlykter, nytt panser og forstørret grill, støtfanger og oppdaterte baklys.

Prisliste

Motor:
Velg mellom fire- og sekssylindrede motorer – diesel, bensin, mild-hybrid (MHEV) og plug-in hybrid (PHEV).

Utstyr:
Velg mellom S-, SE- og HSE-spesifikasjonspakker. Alle er tilgjengelige som R-Dynamic modeller.

Se brosjyre.

Send oss en forespørsel på mail her.

Forbruk ved kombinert kjøring: 2,2-2,5l/100km. CO2-utslipp: 49-57g/km (WLTP-syklus).

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-