Jaguar I-PACE

Jaguar I-PACE

Den prisbelønte Jaguar I-PACE er blitt enda bedre! Opplev EV400 Nordic Edition og nyhetene på 2021 modell I-PACE.

470 km Rekkevidde
696 Nm
4,8 s 0-100 km/t

Kjøpspris fra

669 900 kr

PrivatLeasing fra

6 900 kr pr. mnd.

354 235 kr totalt

Startleie og etableringsgebyr 110.130 kr. Månedspris og totalpris vil variere med rentenivået. 3 års bindingstid. Kjørelengde på 45 000 km. Med forbehold om avgiftsendringer, prisendringer og trykkfeil.

Jaguar I-PACE

Den optimale helelektriske SUV.

Ytelse

I-PACE er først og fremst en Jaguar. Elmotoren 400hk og perfekt vektfordeling leverer 696 Nm umiddelbart dreiemoment og smidigheten til en sportsbil. Med innebygd All Wheel Drive kan I-PACE akselerere fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder. 90 kWh-batteriet i I-PACE er utviklet for lang levetid og støtter lengre perioder med maks kraft. Batteriplasseringen ved hjulbuen gir bilen lavt tyngdepunkt og naturlig dynamikk, noe som gjør I-PACE til førerens bil.

Jaguar I-PACE lader

Interiør

I-PACE integrerer teknologi og god plass på en sømløs måte. Interiøret er ryddig med taktil betjening og rene linjer. Elmotoren gir ekstra god plass og optimaliserer komforten i I-PACE.

Eksteriør

Med et elegant, aerodynamisk design og lav luftmotstand på 0,29 Cd, er I‑PACE skapt for effektiv kjøring, optimal rekkevidde og stabilitet. I-PACE ser like elegant ut fra alle vinkler takket være den flytende livlinjen, det dramatiske panseret og de kraftige skuldrene.

Jaguar I-PACE

Kampanjemodell

Jaguar I-PACE

I-PACE S

“Nordic Edition”

UTSTYR INKLUDERT

  • Cold Climate Pack
  • Driver Assist Pack
  • Touch Pro Duo
  • Panorama glasstak
  • Premium LED-hovedlys med fjernassisten
  • Elektrisk baklukebetjening
  • Oppvarmede seter med 8-veis semi-elektrisk justering
  • 18” Sparkle Silver sommerhjul

Kampanjepris ev400

669 900kr

Kundefordel 143 700 kr

privatleasing fra

6 900 kr pr. mnd.

354 235 totalt.

Startleie og etableringsgebyr 110.130 kr. Månedspris og totalpris vil variere med rentenivået. 3 års bindingstid. Kjørelengde på 45 000 km. Inkl. frakt og levering til Insignia. Med forbehold om avgiftsendringer, prisendringer og trykkfeil.

Innebygd teknologi

Pivi Pro, vårt nye one-touch infotainmentsystem, gir all viktig infotainment, på et øyeblikk. Det er inspirert av og er like intuitivt som smarttelefonen din. Viktig informasjon som navigasjon, media og kontakter er bare et tastetrykk unna.

  • Helt nytt navigasjonssystem

Leverer trafikkoppdateringer og tilgjengelige ladepunkter i sanntid. Informasjon om parkeringsplasser og steder er også tilgjengelig selv når du ikke er tilkoblet. Alt vises i detalj i 2D eller 3D, med stemmeveiledning som automatisk dempes på kjente strekninger.

Jaguar I-PACE Infotainmentsystem

Head-Up Display

Frontruteprojeksjon leveres som ekstrautstyr og viser viktig informasjon som hastighet og navigasjon på frontruten, uten at du distraheres eller tar øynene vekk fra veien foran. Systemet leverer krystallklar grafikk i farger.

MERIDIANTM

AUDIO

De britiske lydekspertene MeridianTM gir både deg og passasjerene en meget god musikkopplevelse, og valget mellom to lydsystemer av høy kvalitet. Det enestående Meridian 3D Surround Sound System med TrifieldTM-teknologi leverer et komplett lydbilde og klarheten fra en live konsert. Med 16 høyttalere og 1 basshøyttaler, leverer MeridianTM den beste lydopplevelsen som standard i I PACE HSE.

Firehjulsdrift (AWD)

I-PACE leverer gode kjøreegenskaper under alle vei- og værforhold. Kraften og responsen er umiddelbar, og elmotorene tilpasser seg uavhengig etter førerens bevegelser, underlag og tilgjengelig veigrep.

JAGUAR IGUIDE

Jaguar iGuide-appen bruker den aller nyeste teknologien til å forklare alle de praktiske funksjonene og betjeningsknappene i I-PACE. Den kan også brukes som en mobil eierhåndbok slik at du enkelt finner svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

OPPBEVARING

Bagasjerommet bak er på 651 liter og er 967 mm langt. Lastekapasiteten i I-PACE kompletteres med et bagasjerom under panseret på 27 liter.

TRÅDLØS LADING

Trådløs lading av enheter via en signalforsterker lar deg lade kompatible smarttelefoner uten behov for kabel eller ladedokk. Leveres som ekstrautstyr. Telefonen bruker bilantennen for bedre signal og samtalekvalitet mens du sitter i bilen.

IONISERING AV LUFTEN I KUPEEN MED PM2,5-FILTER

Nanoe-ionisering gir økt velvære for fører og passasjerer. Leveres som ekstrautstyr. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det spesialutviklede filteret fange opp fine partikler fra uteluften, slik som PM2,5 og luftbårne allergener som støv og pollen.

INTERAKTIVT FØRERDISPLAY

Det 12,3” HD interaktive førerdisplayet leverer relevant kjøreinformasjon, inkludert full 3D-navigasjonsvisning når du har behov for det. Den høye oppløsningen sikrer klar og tydelig visning og den raffinerte prosessmotoren leverer smidig og skarp grafikk.

SMARTPHONE PACK

Det er enkelt å bruke smarttelefonen med berøringsskjermen i I-PACE via Android AutoTM og Apple CarPlay®.

REMOTE

Vis viktig informasjon som tilgjengelig rekkevidde på din I-PACE, uansett hvor du befinner deg, via Jaguar Remote App2. Dette inkluderer Jaguar Optimised Assistance som sender både posisjonen din og diagnostikkdata ved et havari, samt SOS Assistance Call.

WI-FI-AKTIVERING MED ABONNEMENT

Med Wi-Fi-aktivering med abonnement, kan du holde kontakt med venner og familie, og underholde alle i bilen med videostrømming. Selv når du kjører i utkantstrøk. Wi-Fi bruker den utvendige antennen for best mulig dekning.