Jaguar F-PACE

Jaguar F-PACE

Den nye modellen lanseres nå som Plug-In Hybrid. Et vakkert eksteriør, helt nytt interiør og Plug-In Hybrid teknologi som leverer opptil 53 km elektrisk rekkevidde.

404 Hestekrefter
53 km El. rekkevidde
5,3 s 0-100 km/t

Kjøpspris fra

882 900 kr

standard phev 404hk – 2022 modell

Jaguar F-PACE

Dynamisk ytelse.

Ytelse

Den nye PHEV-modellen, P400e, leveres med en 2,0-liters firesylindret bensinmotor som yter 300hk og en elektrisk motor på 105 kW. Til sammen yter drivlinjen totalt 404 hk/640 Nm og gjør unna 0-100 km/t på 5,3 sekunder. Velg mellom fire- og sekssylindrede motorer – diesel, bensin, mild-hybrid (MHEV) og plug-in hybrid (PHEV).

Interiør

Det helt nye interiøret i Jaguar F-PACE består av eksklusive materialer, nye fargekombinasjoner og bedre setekomfort. Vi har tenkt på alle interiørdetaljer for å skape et avslappende miljø både for deg og passasjerene.

Jaguar F-PACE Plug-In Hybrid Interior wheel

Eksteriør

Med forbedret eksteriør, smale LED-frontlykter, ny grill og oppdaterte baklys er Jaguar F-PACE mer luksuriøs enn noen gang. Utvendig har SUV-en blitt oppdatert med et renere og mer skulturelt design, inkludert nytt panser og forstørret grill.

Jaguar F-PACE

HYBRID, BENSIN ELLER DIESEL

F‑PACE kan leveres med vårt utvalg av nye milde hybridmotorer (bensin og diesel) eller vår helt nye Jaguar ladbar hybrid, for de som ønsker å redusere drivstofforbruket og CO2-utslippene til et minimum. Alle modeller er utstyrt med 8-trinns automatgir.

Jaguar F-PACE

Innebygd teknologi

Standardfunksjoner på Pivi inkluderer:

  • 11,4 tommers berøringsskjerm
  • DAB-radio
  • Nydesignet grensesnitt
  • Apple CarPlay
  • Android Auto
  • Remote

Oppgrader til Pivi Pro og du får det nyeste av innebygd kunstig intelligens, med funksjoner som selvlærende navigasjonssystem for en tilkoblet kjøretur.

MERIDIANTM

AUDIO

Britiske MeridianTM Audio handler om musikalske opplevelser. Og vi snakker ikke bare om å skru opp volumet. Det handler om å intensivere dybdenivået, klarheten og lydbildet med en kombinasjon av avansert akustisk teknologi og strategisk plasserte høyttalere for å produsere en lydplattform. Dette kaller vi “lydtrinnet” og passer perfekt til interiøret i F-PACE. Velg mellom. MeridianTM eller MeridianTM Surround Sound System. Leveres som ekstrautstyr.

Praktisk lasteplass

F-PACE har opptil 778 liter bagasjerom, selv med venner og familie i baksetet. Hvis du trenger ekstra plass, kan du legge ned baksetet for å få et bagasjeromsvolum på hele 1827 liter. Bakluken er også elektrisk. F-PACE oppfyller dine behov både i hverdagen og i helgene.

Jaguar F-PACE bagasjerom

UNDERHOLDNING FOR ALLE

Velg Wi-Fi-aktivering med abonnement9 slik at du kan bruke: 
– Valgfrie strømmetjenester
– Opptil 20 GB per måned
– Antenne for bedre tilkobling
– Flere tilkoblede enheter

TRÅDLØS LADING

Trådløs lading av enheter via en signalforsterker lar deg lade kompatible smarttelefoner uten behov for kabel eller ladedokk. Leveres som ekstrautstyr. Telefonen bruker bilantennen for bedre signal og samtalekvalitet mens du sitter i bilen.

CLEAN AIR-BOBLE

Clean Air-funksjonen forbedrer velværen for både fører og passasjerer ved å fange opp fine partikler og luftbårne allergener fra uteluften, inkludert støv og pollen. Air Purge er et system som «frisker opp» kupéluften og gir økt velvære for alle i bilen. Ved å aktivere den nye Auto-Purify-modusen via Pivi, kan du overvåke luftkvaliteten og PM2,5-nivåene både inne i bilen og utendørs – uansett hvor du er.

ACTIVITY KEY

Activity Key* gjør en aktiv livsstil enda enklere. Armbåndet er robust og vanntett. Du kan utføre en lang rekke aktiviteter, alt fra fallskjermhopping til svømming, og samtidig ha bilnøkkelen med deg. Den tradisjonelle nøkkelen ligger derimot innelåst i bilen, og er deaktivert av sikkerhetsmessige årsaker.

PIXEL LED HOVEDLYS MED SIGNATUR KJØRELYS

Pixel LED hovedlys med animerte blinklys leveres som ekstrautstyr. Adaptive Driving Beam gir enda bedre sikt i mørket ved å justere lysstrålen automatisk for å unngå blending av møtende biler.

FØRERASSISTANSE

Jaguar F‑PACE leveres med innebygde førerassistansesystemer som bidrar til enklere bykjøring og parkering, samtidig som kjøring på motorvei blir enda mer komfortabelt. Disse teknologiene gir deg en stressfri kjøreopplevelse.