Jaguar E-PACE

Jaguar E-PACE

En kompakt SUV med førerfokusert kupé i et familieorientert miljø. En uslåelig kombinasjon av ytelse, komfort og vakkert design.

300 Hestekrefter
55 km El. rekkevidde
6,9 s 0-100 km/t

Kjøpspris fra

870 900 kr

PrivatLeasing fra

5 890 kr pr. mnd.

324 708 kr totalt

*Startleie/etableringsgebyr 112.670 kr. Månedsleie 5.890 kr og totalpris 324.708 kr. Vil variere med rentenivået. 3 års bindingstid. Kjørelengde 30.000 km. Med forbehold om avgiftsendringer, prisendringer og trykkfeil.

Jaguar E-PACE

En ny begynnelse

Interiør

Komfort og karakter går hånd i hånd i E‑PACE. Nyt luksusen fra Windsor skinnseter med tonet søm, eller fremhev bilens livlige estetikk med kontrastsøm og sterke farger. Et bredt utvalg av materialer gjør E‑PACE til din egen.

Eksteriør

Den perfekte blandingen av sportsbilinspirert design og en praktisk SUV. Med dristige designdetaljer – fra luftinntak på sidene til grillen.

Jaguar E-PACE Plug-In Hybrid eksterior

Teknologi

Alt du elsker med Jaguar E-PACE med enda bedre drivstofføkonomi og reduserte drivstoffkostnader. Modellen er lanseres med blant annet ClearSight innvendig bakspeil og mulighet for trådløs lading av mobiltelefonen din.

Jaguar E-PACE Pivi Pro

Innebygd teknologi

Oppgrader til Pivi Pro og du får det nyeste av innebygd kunstig intelligens, med funksjoner som selvlærende navigasjonssystem for en tilkoblet kjøretur.

Standardfunksjoner på Pivi Pro inkluderer:

  • 11,4 tommers berøringsskjerm
  • DAB-radio
  • Nydesignet grensesnitt
  • Apple CarPlay
  • Android Auto
  • Remote
Jaguar E-PACE Pivi Pro

Nytt kraftigt motorutvalg

E‑PACE leverer balansert og responsvillig kjøring med bedre drivstoffeffektivitet via en rekke hybridteknologier, inkludert mild hybrid bensin- og dieselmotorer og ladbar hybrid.

  • Diesel 163-300hk
  • Plug-in Hybrid 404hk

Firehjulsdrift (AWD)

For å oppnå optimal ytelse under ulike forhold, styrer det intelligente All Wheel Drive (AWD)-systemet momentfordelingen mellom fram- og bakakslene.

All Wheel Drive optimaliserer trekkraften, forbedrer de dynamiske kjøreegenskapene og gir bedre stabilitet under vanskelige forhold, slik at du kan fortsette å nyte kjøreturen.

Jaguar E-PACE

Oppbevaring

Det sportslige utseende til E-PACE skjuler et stort bagasjerom og klasseledende oppbevaringsplass. Med romslig hanskerom og dype oppbevaringsrom i framdørene har du alltid det viktigste for hånden, mens det store bagasjerommet har plass til det du trenger på lengre turer.

Jaguar E-PACE bagasjerom

INFORMASJON MED ETT BLIKK

Velg blant en rekke forskjellige layouts, inkludert full 3D-navigasjonsvisning, kjøreinformasjon, eller se hvilken sang som spilles. Alt dette på et nytt og høyoppløselig 12,3” interaktivt førerdisplay. Leveres som ekstrautstyr.

MERIDIAN AUDIO

Britiske MeridianTM Audio handler om musikalske opplevelser. Og vi snakker ikke bare om å skru opp volumet. Det handler om å intensivere dybdenivået, klarheten og lydbildet med en kombinasjon av avansert akustisk teknologi og strategisk plasserte høyttalere for å produsere en lydplattform. Dette kaller vi «lydtrinnet» og passer perfekt til interiøret i F-PACE. Velg mellom. MeridianTM eller MeridianTM Surround Sound System. Leveres som ekstrautstyr.

TRÅDLØS LADING AV ENHETER

Trådløs lading av enheter via en signalforsterker lar deg lade kompatible smarttelefoner uten behov for kabel eller ladedokk. Leveres som ekstrautstyr. Telefonen bruker bilantennen for bedre signal og samtalekvalitet mens du sitter i bilen.

IONSIERING AV LUFTEN I KUPEEN MED PM2.5-FILTER​

NanoeTM -ionisering gir økt velvære for fører og passasjerer. Leveres som ekstrautstyr. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det spesialutviklede filteret fange opp fine partikler fra uteluften, slik som PM2.5 og luftbårne allergener som støv og pollen.

ACTIVITY KEY

Activity Key* gjør en aktiv livsstil enda enklere. Armbåndet er robust og vanntett. Du kan utføre en lang rekke aktiviteter, alt fra fallskjermhopping til svømming, og samtidig ha bilnøkkelen med deg. Den tradisjonelle nøkkelen ligger derimot innelåst i bilen, og er deaktivert av sikkerhetsmessige årsaker.

PIXEL LED HOVEDLYS MED SIGNATUR KJØRELYS

Pixel LED hovedlys med animerte blinklys leveres som ekstrautstyr. Adaptive Driving Beam gir enda bedre sikt i mørket ved å justere lysstrålen automatisk for å unngå blending av møtende biler.

FØRERASSISTANSE

Jaguar E‑PACE leveres med innebygde førerassistansesystemer som bidrar til enklere bykjøring og parkering, samtidig som kjøring på motorvei blir enda mer komfortabelt. Disse teknologiene gir deg en stressfri kjøreopplevelse.

Kampanje-modell

Jaguar E-PACE

E-PACE Plug-In Hybrid

Begrenset antall biler på lager.

Ta kontakt med selger for mer informasjon.

5 490 kr pr. mnd*

316 908 kr totalt

*Startleie/etableringsgebyr 119.268 kr. Månedsleie 5.490 kr og totalpris 316.908 kr. Vil variere med rentenivået. 3 års bindingstid. Kjørelengde 45.000 km. Med forbehold om avgiftsendringer, prisendringer og trykkfeil.

Jaguar E-PACE