Publisert: Onsdag 5. desember 2018 Jaguar

JAGUAR I-PACE ER KÅRET TIL ÅRETS BIL 2019.

Jaguar I-PACE har allerede blitt tildelt 21 priser siden lansering, men å vinne Årets Bil i Norge er en pris som veier veldig tungt, spesielt med tanke på at Norge er Europas største elbilmarked.

Til tross for en sterk konkurranse, stakk I-PACE av med seieren på grunn av bilens design, overbevisende kvalitetsopplevelse, kjøredynamikk og grunnleggende Jaguar DNA. Begeistringen er stor for at det endelig er en reell konkurrent på markedet i premium-elbil-klassen.

«Dette er absolutt en verdig vinner», mener Juryleder, Redaktør for Autofil og bilstoff i Dagbladet, Espen Stensrud. «Endelig har vi fått en bil som kan ta opp kampen med Tesla. I-Pace kjører ufattelig godt og er en elbil som kan være nummer en bil for familien. Når det kommer en SUV med god rekkevidde, god plass og firehjulstrekk, er det midt i blinken.»

7 av 8 i juryen har I-PACE på topp og det er lenge siden juryen har vært så samstemt.

Historisk sett har Jaguar vært en liten aktør på det norske markedet, men med I-PACE har vi mer enn tidoblet salget av Jaguar. I-PACE har blitt den viktigste bilmodellen for oss og å vinne tittelen i Norge gir merket enda mer vekt. I skrivende stund er det solgt i overkant av 3000 Jaguar I-PACE i Norge og utlevert over 900 biler.

Andre priser Jaguar I-PACE har blitt tildelt siden lansering: 
> «Car of the Year” av Sunday Times, Auto Express and T3
> German Car of the Year 2019″
> «Car of the Year” og “Best Alternative Fuel Car” for 2018 i Scottish Car of the Year Awards

Les mer om juryen begrunnelse på Dagbladet her

Finn ut mer om I-PACE