Publisert: Torsdag 18. desember 2018 Land Rover

INSIGNIA ÅRSKAVALKADE 2018

Her kan du se noen av de flotteste høydepunktene i året som gikk.

1. Jaguar I-PACE: Årets Bil 2019 i Norge!
Vi hadde visse forventninger på begynnelsen av året – men denne lanseringen har overgått våre villeste fantasier. I-PACE har allerede blitt tildelt 21 priser siden lanseringen, inkludert årets bil i Norge og Tyskland! Nylig top score i sikkerhetstesten NCAP. Insignia solgte 11,6% av det globale I-PACE salget i oktober og totalt har vi levert 360 I-PACE høsten 2018.

 

2. Range Rover Velar: Verdens vakreste bil
Land Rover har i år 70-års jubileum og kunne motta prisen World Car Design of the Year 2018 for nye Range Rover Velar. Kåret av en jury bestående av de 82 mest innflytelsesrike motorjournalistene fra 24 land. Ganske fortjent for denne lekre luksus-SUVen som presenterer avantgarde designkunst og teknisk perfeksjon på et helt nytt nivå.

 

3. Aston Martin Vantage – Insignia feirer 25 år som AM-forhandler
I mai markerte vi 25 års jubileum som autorisert Aston Martin-forhandler med jubileumsutstilling og statisk visning av den nye Vantage: 0-100 km/t: 3,6 sekunder. Toppfart: 314 km/t. Beautiful won’t be tamed!

 

4. Fremtidens Range Rover – som ladbar Plug-In Hybrid
I år ble de aller første hybrid-modellene fra Land Rover presentert. Vi har et begrenset antall Range Rover P400e biler klare for levering allerede i januar. «Britisk luksus for den nye tid», skrev Dagbladet/Min Side og trillet en sekser på terningen!

 

5. Aston Martin DB11 Volante
Denne lekre kabriolet-versjonen av DB11 ble lansert på Geneva Motor Show i mars. To kunder har sikret seg et eksemplar – av kanskje verdens vakreste kabriolet.

 

6. Aston Martin DBS Superleggera – beautiful is absolute!
Et konsentrat av alt Aston Martin er, en kompromissløs skapelse som er vakrere, lettere, raskere, sterkere – den nye Aston Martin DBS Superleggera ble avduket i sommer. Den ultimate luksusfølelsen får du når du kan kombinere eleganse og komfort med fart og rå ytelse. Detaljnivået og materialkvaliteten i interiøret overgår selv de villeste fantasier og viser at absolutt luksus kombinert med brutal styrke er en uslåelig kombinasjon.

 

7. Morgan – fyller 110 år i 2019!
Vi gjør persontransport ganske mye artigere: Sjefen lot seg avbilde i annonseserie med den unike 3-Wheeler, og flere nye kunder gikk for en fantastisk Morgan-opplevelse i år. Og i anledning 110-års jubileet – en helt nye Morgan-modell ventes komme på nyåret. Følg med!

 

8. Aston Martin Vanquish Zagato
Vi kunne overlevere ett eksemplar – av kun 28 bygd – til en norsk kunde i juni!
Dette kunstverket fra Aston Martin – et høydepunkt i mer enn femti års samarbeid med det italienske designhuset Zagato.

 

9. Insignia på Goodwood Revival motorfestival.
Vi dyrker selvsagt britisk bilkultur og i september besøkte vi Goodwood Revival – en fantastisk opplevelse vi kan anbefale på det varmeste. 1963 Lister-Jaguar Coupé (til venstre) og 1962 Aston Martin Project 212 .

 

10. Jaguar E-type Zero – verdens vakreste elbil!
I 1961 lanserte Jaguar ikoniske E-TYPE (som Enzo Ferrari kalte verdens vakreste bil). I 2018 revitaliserte Jaguar denne klassikeren med en elektrisk drivlinje som både ivaretar kjøreegenskapene og utseendet! Konverteringen er fullt ut reversibel og kan utføres på alle 6-sylindrede E-TYPE-modeller. Erfaring og teknologi fra Jaguars I-PACE gir moderne elbilegenskaper i tidenes kanskje vakreste sportsbil. Tidløs stil? Yes, indeed. Blir tilgengelig i 2020. Verdt å nevne er at Insignia i år var stolt hovedsponsor for Norsk Jaguar-klubbs 40 årsjubileum.

 

11. Nye Range Rover Evoque er avduket.
På tampen av året ble nye Range Rover Evoque avduket i London. Lansering er planlagt i mars 2019. Den massivt prisbelønte førstegenerasjon Range Rover Evoque satte en helt ny standard i det kompakte SUV-segmentet da den ble lansert i 2010. Du kan se den i Norge i julen – på Geilo, Vestlia Resort, 27. desember kl. 16.00 til 20.00.

 

12. Aston Martin DBX: Supersportslig SUV lanseres i 2019.
Nyheten om Aston Martins første SUV var den beste julegaven mange kunne ønsket seg. En genuin luksusbil laget for alle forhold ventes lansert på Genevemessen i mars 2019, og vil garantert være en av de store bilnyhetene til neste år. DBX plasserer seg øverst i hierarkiet av luksuriøse og sportslige SUV, og burde pirre nysgjerrigheten til alle bilfrelste skandinaver. Vi kan ikke vente!

BREAKING NEWS: Aston Martin Valkyrie
Så var den endelig her: bilder av produksjonsutgaven av hyperbilen Valkyrie er nylig sluppet – og bilen dukker antagelig opp i Genevé i mars 2019! Dette flotte beistet byr på 1.130 hk fra en 6,5 liters V12 fra Cosworth – midstilt bak setene – i kombinasjon med en hybridmotor. 150 gategodkjente eksemplarer blir bygget og alle er solgt – inkludert ett eksemplar til en heldig nordmann.

 

Våre åpningstider i julen:

Lørdag 22. desember: 11-15
Torsdag 27. desember: 10–16
Fredag 28. desember: 10–16
Lørdag 29. desember: 11– 15
Nyttårsaften stengt.