Publisert: Fredag 22. desember 2017 Land Rover

Insignia årskavalkade 2017

Her er våre TOPP 10 høydepunkter i året som gikk!

Husk vi er åpent i hele romjulen fra 09–16
(lørdag 30. desember 11– 15)

1 // Nye Land Rover Discovery: Verdens beste SUV.
2017 startet friskt med lanseringen av verdens mest allsidige SUV – med strålende mottakelse i bilpressen verden over. Autofil utropte den til: «Verdens beste SUV» – med sekser på terningen. TV2/Broom omtalte den nylig som en av sine favoritter i klassen firmabil, på grønne skilter.

2 // The Insignia experience: Classic and Sports Car Saturday.
Et av årets vellykkede events var denne lørdagen i mai. Her presenterte vi 20 spesielle klassiske og nye sportsbiler, blant annet nye Aston Martin DB11, Aston Martin V12 Vanquish S, Daimler Double Six, McLaren Mp4-12c og Jaguar XK 150 S Roadster.

3 // Jaguar I-PACE på Astrup Fearnley Museet i Oslo.
For første gang i Skandinavia ble denne helelektriske og mye omtalte konsept-bilen vist frem tre dager i juni for et begeistret publikum. Tidlig på nyåret forventes mer info om den endelige produksjonsmodellen – vi venter – i spenning!

4 // Nye Jaguar E-PACE: Guinness World Record under lansering!
Jaguars supersporty og familievennlige kompakt SUV ble lansert med tidenes lanseringsstunt i London i juli – en 360 grader «barrel-roll-jump». Husk vår “Launch Edition” lanseringskampanje der du kan spare kr 100.000,-, og få den levert tidlig på nyåret!

5 // Nye Range Rover Velar: Eksklusiv lansering på den Britiske Ambassade.
Over 200 fremmøtte fikk anledning til å se den flotte Velar i hagen til ambassaderesidensen i august. Motorpressen fra hele verden besøkte også Vestlandet for å prøvekjøre Velar og norsk presse var klar i sin dom: «Årets kuleste SUV (DN) og «Årets må-ha-SUV» (Hegnar.no).

6 // Aston Martin Dynamic Tour 2017.
I forbindelse med lanseringen av Aston Martin DB11 V8 inviterte vi til høstens flotteste eventyr for utvalgte sportsbilinteresserte – eksklusiv prøvekjøring av DB11 V8, DB11 V12, V12 Vantage S og V12 Vanquish S – med egen instruktør.

7 // Jaguar: The Art of Performance Tour.
I november tok vi med alle Jaguar-modellene ut av byen – til Norwegian Outlet i Vestby. Jaguar fikk for alvor sitt gjennombrudd i Norge i år med kåringen av F-PACE til «World Car of the Year» og verdens vakreste bil!

8 // Fremtidens Range Rover – som ladbar hybrid!
I november var det premierevisning Range Rover Sport P400e (Plugin Hybrid) på Fornebu. Med en Plug-In Hybrid elektrisk drivlinje introduserer nye Range Rover og Range Rover Sport en hittill ukjent grad av raffinement, effektivitet og fremkommelighet. Verdens beste luksus-SUV er her i sin fjerde generasjon, bedre enn noensinne. Kan bestilles nå for levering til våren.

9 // Neste generasjon av verdens vakreste sportsbil.
Nye Aston Martin Vantage ble lansert i slutten av november – den mest hardcore sportsbilen til gatebruk fra Aston Martin!

Aston Martin DB11 Volante

10 // … og verdens vakreste kabriolet!
Nye Aston Martin DB11 Volante ble avduket på årets siste premierevisning i november. DB11 har satt en ny standard både for Aston Martins egen produksjons- og designlinje, men også for premium og sporty Grand Tourer-modeller generelt. Motoren er en 4-liters AMG V8 hentet fra Mercedes, som også har levert elektronikk og multimediesystem til alle DB11-er. Ytelsen er 510 Hk / 675 Nm, 0 til 100 på 4,1 sekunder med toppfart på 300 km/t. Det er bare å glede seg til neste sommer; DB 11 Volante kan leveres våren 2018.