Publisert: Mandag 28. september 2020 Land Rover

FØRSTE DEFENDER I VERDEN SOM KJØRER HELT UTSLIPPSFRITT

Med 400 hestekrefter, lavere driftskostnader, og CO2-utslipp på kun 74g per kilometer, er modellen, satt i helelektrisk modus, verdens første Defender med mulighet for utslippsfri kjøring.

Defender Plug-In Hybrid, P400e, er den mest drivstoffseffektive Defenderen noensinne. Den gjør 0-100 km/t på 5,6 sekunder med en helelektrisk rekkevidde på opptil 43 km. Land Rover har nå elektrifisert alle sine Range Rover-modeller og følger etter med både Discovery Sport Plug-In Hybrid og den nye Defenderen. Modellen kommer med en rekke nye drivlinjer og designforbedringer og den populære modellen gjenskapt for eventyr, uansett livsstil. Defenderen kombinerer en 2,0liters firesylindret bensinmotor med en 105 kW elektrisk motor.

2021 Land Rover Defender kommer med større utvalg av lakkfarger, blant annet Yulong White, Silicon Silver og Carpathian Grey, tilgjengelig i kombinasjon med et utvalg av kontrastfarger til taket.
Flere tilleggsalternativer i den nye 21-modellen er:
– Premium LED-frontlykter
– Meridian Sound System
– Head-Up Display
– Tåkelys

PHEV-modellen er kun tilgjengelig som 110 modell og leverer samme uovertruffne off-road egenskapene som tidligere og en blanding av komfort og ytelse. Defender P400e gjør 0-100 km/t på 5,6 sekunder med en toppfart på 209 km/t. Off-road funksjonene fungerer like godt i helelektrisk modus, og bilen har samme taueevne som de andre modellene, med opptil 3000 kg.

Standard på alle Defender P400e:
– 20” felger
– Elektrisk luftfjæring og ladeport
– Type 3-ladekabel (valgfri type 2-kabel er også tilgjengelig)
Med type 3-ladekabel kan du lade din Defender til 80% på ca. to timer.

PHEV-drivlinjen gjør også overlegne terrengegenskaper mulig, ved hjelp av den elektriske motoren og den kraftige bensinmotoren, slik at du kan møte naturen helt uten lyd. Spesifikt for P400e er den regenerative bremsingen. Denne er en viktig komponent for å kunne oppnå en god helelektrisk kjøreopplevelse, men også ønsket rekkevidde.

Send oss en forespørsel på mail her