Publisert: Tirsdag 29. september 2016 Land Rover

Dramatisk lansering av helt nye Discovery – på Tower Bridge bygd av LEGO!

Helt nye Discovery fra Land Rover debuterte i går kveld, torsdag 28. september, under en dramatisk lansering der bilen kjørte over en 13 meter høy LEGO-modell av Tower Bridge. Discovery er Land Rovers mest allsidige modell hittil og blir kalt den perfekte familie-SUV-en. 

Kopien av Londons ikoniske Tower Bridge besto av over 5,8 millioner LEGO-klosser. Den eksakte kopien ble bygget av et team bestående av profesjonelle LEGO-byggere i løpet av 150 dager.  

Den nye Discovery ble lansert da den kjørte over LEGO-modellen av Tower Bridge med Ben Ainslie bak rattet. Deretter fulgte en kopi i full størrelse av Land Rover Ben Ainslie Racing båt kjørt av den olympiske legenden og BAR-teamlederen Sir Ben Ainslie sammen med mannskapet. Racerbåten ble laget av 186 500 LEGO-klosser for å gjenskape det detaljerte designet. 

Modellen av Tower Bridge var flankert av to LEGO «Discovery Zones» – en Equestrian Zone med Zara Phillips som vert og en Adventure Zone der den kjente eventyreren Bear Grylls var vert. 

Den britiske rytteren Zara var omkranset av en LEGO-tolkning av den britiske landsbygda i Equestrian Zone mens Adventure Zone var en tolkning av det britiske fjellandskapet sammen med LEGO-modeller av Scouts, en speiderorganisasjon der Bear er speiderleder.