Publisert: Mandag 28. september 2020 Morgan

Bilmønstring med Norsk Sportsvogn Klubb blir det. Uansett.

Det som skulle bli den 45.Vårmønstringen måtte avlyses. Forhåpningen om en Høstmønstring måtte også avlyses. Men vi lar oss ikke knekke av Covid-19.

Som den første klubb i Norge – og kanskje også i verden – arrangerer Norsk Sportsvogn Klubb i stedet Digitalmønstringen 2020!

Den går av stabelen søndag 11. oktober klokka 15.00, med direktesending på YouTube, og med livestreaming via Facebook.

Hvordan skal du delta?

Du deltar med rett og slett å sende inn bilde av din sportsvogn. På det meste har vi hatt over 1.000 biler med på Vårmønstringen. Nå som hele landet kan være med, uten å kjøre en meter, håper vi at denne rekorden blir slått. Under direktesendingen blir bildene med mest «likes» vist og kommentert, og alle er med i en fotokonkurranse om det beste sportsvognbildet.

Legg ut bilder av bilen din på Instagram med emneknaggen #NSKVM2020

Og vi kan love deg flotte premier fra Dekkmesteren og Michelin, og fra Car Spa.

FOTOKONKURRANSE PÅ DIGITALMØNSTRINEN

Vi inviterer dere til å sende inn bilde av din egen sportsvogn, både før og under selve mønstringen. Det er ingen begrensning om hvor mange bilder man kan delta med. Legg ut bilder av bilen din på Instagram med emneknaggen #NSKVM2020. Det vil konkurreres i to klasser:

  • Årets coupé
  • Årets cabriolet

En jury bestående av fotograf Egil Nordlien og VM-veteranene Henning Hansen og Inge Mauseth, vil under sendingen kåre beste bilde i de to klassene. Og en av vinnerne vil også kåres til «Årets sportsvogn».

Det vil under sendingen bli vist ett utvalg av bildene, og dere kan jo alle følge med på bildene og gi deres egne «likes».

Premie til vinneren i hver av de to klassene er ett sett med sommerdekk fra Dekkmesteren og Michelin Norge, og den av vinnerne som kåres til «Årets sportsvogn» får i tillegg en eksklusiv vaskepakke fra Car Spa.