Publisert: Mandag 7. desember 2020 Land Rover

Land Rover Defender – årets bil 2020!

I årets globale Top Gear Awards 2020 stikker vår nye toppmodell Land Rover Defender av med prisen som årets bil. Modellen sikret seg også den ettertraktede “Unstoppable Force”-prisen, og feirer med et skikkelig løft.

– Årets Bil er en utmerkelse utviklet for de beste av de beste. Vi erkjenner at det å bytte ut et bilikon som Defender er en misunnelsesverdig oppgave, forteller Jack Rix, redaktør i Top Gear Magasinet.

Han fortsetter med å fortelle om den utpregede testen, der teamet tok nye Defender gjennom den namibiske ørkenen, i tøffe omgivelser. Både 110- og 90-modellen ble testet, med forskjellige motoralternativer.

– Det er den tøffeste terrengbilen vi noen gang har testet. Gratulerer til alle i Land Rover, avslutter Rix.

I toppsjiktet

For å feire utmerkelsen har Land Rover gått sammen med Top Gear for å bevise at nye Defender er verdig tittelen “Unstoppable Force”. Den ultimate styrketesten ble utført ved å henge tre umodifiserte Defender 110-modeller etter hverandre fra en kran, ved bruk av slepekroker.

Testen fant sted på Gaydon i Warwickshire, og alle modellene var, naturligvis, utstyrt med Adventure Pack.

Den nye prisen er en av 30 globale utmerkelser nye Land Rover Defender har hentet hjem i løpet av året. Merkbare priser inkluderer Motortrends 2021, Autocars beste SUV 2020 og Parkers beste Off-Roader.