Ny daglig leder i AS Insignia

Mads Dessen

Mads Dessen er fra 1. januar 2022 daglig leder for AS Insignia.

Mads overtar stillingen etter Thomas Øvreseth, som etter 31 år i selskapet og 10 år i lederstolen nå søker nye muligheter og utfordringer i bransjen.

Thomas er aksjonær og fortsetter som styremedlem i selskapet.

Thomas sier: “Det har vært en spennende reise med mye læring. Det har vært både kriser og oppturer. De siste tre årene har jeg tenkt litt på hva jeg skal gjøre videre og jeg har kommet til at jeg har lyst til å se om det er andre spennende muligheter der ute.”

Mads har 9 år bak seg i selskapet som salgs- og markedssjef og vil fortsette å videreutvikle Insignia som en ledende forhandler i luksussegmentet.

“Insignia har en helt unik standing som luksusbil-forhandler, og dette skal vi bygge videre på. Samtidig har vi vært med på en utrolig reise med Jaguar I-PACE, som har gitt oss nyttige erfaringer også som volumforhandler. Sammen med våre dyktige ansatte gleder jeg meg til de spennende utfordringene vi og hele bransjen står overfor”, uttaler Mads.

Vi ønsker Mads velkommen som daglig leder og Thomas lykke til med nye muligheter.